TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!

TOCH! Ontwikkeling

Studio Toch biedt de unieke samenwerking van een healend magnetiste en creatief denkend life coach en trainer. Samen behandelen we mensen om je energie te laten stromen, blokkades en belemmeringen op te heffen, te groeien en werkelijk je zelf te laten zijn. Op spiritueel en energetisch vlak door magnetiseren. Op spiritueel en mentaal vlak door coaching en training.

Elk onderdeel van onze studio is gericht op ontwikkeling van jou, je leven, je team of organisatie. Maaike zal je helpen door je energie te laten stromen vanuit de energie die zij kan door geven. Bob kan je helpen door je energie te laten stromen door de gesprekken die we voeren en creatieve denksessies te houden. Beiden zullen je in beweging zetten. Beiden zullen leiden tot concrete oplossingen voor belemmeringen in je ontwikkeling. Je kunt afspreken met Maaike alleen als je (nog) niet wilt praten of met Bob als je juist (eerst) wilt praten. DE kracht van TOCH! zit in deze unieke combinatie van energie laten stromen in je hoofd, je geest en je lichaam. Samen gaan we niets uit de weg.

We zijn samen op dit pad gekomen door goed te kijken en luisteren naar de paranormale zaken die in ons leven begonnen op te treden. Dat bracht ons in aanraking met waar we dit leven voor hier zijn: als lichtwerkers onze krachten gebruiken om anderen te helpen hún kracht en hún pad te vinden en gebruiken. Zo kunnen wij meer licht brengen in deze wereld.

TOCH! voor jou?

Mensen die willen en durven veranderen maar het nodig hebben in hun eigen kracht te komen en richting nodig hebben. Mensen die open staan voor het spirituele zonder zweverig te worden. Mensen die actief met zichzelf aan de gang willen. Mensen die een (onbenoembare) blokkade voelen in hun lijf of hun leven en die willen doorbreken.