TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!

Coaching

Ik ben gecertificeerd life-coach voor mensen die iets willen veranderen in hun leven. Maar niet goed weten wat en hoe. Mensen die zich willen ontwikkelen en behoefte hebben aan overzicht in hun leven en inzicht in zichzelf. We gaan vinden wat jouw kracht is. Waar jouw plezier in het leven ligt. Door te weten wat je belemmert om daar te komen en te blijven, gaan we die blokkades aanpakken. Zo kan je groeien. Zo kan je jouw volgende stap(pen) in je leven zetten.

Ik richt me op de hele mens: niet alleen praten en het intellect aanspreken. Het lichaam laten spreken door te doen. Je gevoel te laten spreken door er mee in contact te komen. Interactief en inspirerend. Daar zijn meerdere methodes voor die ik toe pas afhankelijk van de persoon. Met als doel om jou in je kracht zetten en de goede richting in te bewegen vanuit hun je eigen gevoel en kracht en vanuit de beweging die je zelf (wil) maken.

Ik ben er voor mensen die in hun leven te maken hebben (gehad) met het paranormale, het spirituele, maar er in hun eigen omgeving niet over kunnen of over durven praten. Gebeuren er onverklaarbare dingen waar jij mee te maken hebt? Of je merkt dat je zelf paranormale gaven hebt, maar je weet niet goed hoe er mee om te gaan. Niets is mij meer vreemd vanuit eigen directe ervaringen. Bij mij kun en mag je het wel uiten. Ik zal naar je luisteren. Samen zullen we onderzoeken wat de betekenis er van is en welk belang het heeft voor jouw leven.

Intake

Maak meteen een afspraak voor een gratis intake van 30 minuten. Bob zal met je jouw coachvraag bespreken en onderzoeken. Hij kan je dan meteen een behandelplan voorstellen met aantal te verwachten behandelingen en tijd tussen de behandelingen. Elke afspraak daarna word je een uur onder handen genomen. Je zult zelf ervaren wat dit voor jou doet. Het helpt voor iedereen. Deze behandelingen zullen er positief aan bijdragen. Kom langs in onze studio en ervaar hoe het voor jou voelt.

Waarom Bob als jouw life coach:

"Luistert goed naar anderen en laat hen in hun waarde. Geniet ervan om tijd met anderen door te brengen - en om anderen een goed gevoel te geven."

"Interactieve en inspirerende benadering."

"Hij is een optimistisch persoon. Ziet in iedere situatie de positieve kanten. Zoekt naar afwisseling en verscheidenheid"

"Hij is oplossingsgericht. Hij is positief, grondig, helder, optimistisch en welbespraakt."

"Bob leeft en werkt in het hier-en-nu. Hij heeft het vermogen om te zien wat er op dit moment nodig is en ziet in iedere situatie de positieve kanten."

"Hij is warm, open en realistisch. Tegelijk heeft hij het volle besef en veel ervaring met het spirituele, de rol van de mens als levend wezen tussen de hemel en de aarde.

"Bob is verdraagzaam naar andere mensen, stelt zich zelden kritisch op en geeft je vertrouwen dat het goed komt."

"Met Bob heb je geen saaie gesprekken. Je gaat samen actief aan de slag om te voelen en beleven waar je kracht zit en hoe je die kunt gebruiken in het dagelijks leven."

"Creatief, out of the box, open, eerlijk, uitdagend."

"Bob is goed in het "aanvoelen" van mensen en situaties en zal zelden iemands motivatie of intentie verkeerd inschatten."

"Hij is goed in het verlichten van de zorgen van anderen en om je zorgen in een ander licht te zetten."

"Bob weet in elke situatie waarin hij zich bevindt rust,saamhorigheid en goodwill te creëren."

"Hij laat mensen in hun waarde en zal vol enthousiasme mensen helpen het beste uit zichzelf te halen."