TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!
TOCH!

Ik heb

Ik heb twee fantastische en heel verschillende concerten deze week. Ik heb er veel zin in. Ik heb allemaal plannen om te doen deze week, waarvan ik weet dat ik de helft niet doe. Ik heb daar vrede mee. Ik heb ook mijn rust nodig. Ik heb een sterk gezin. Ik heb een krachtige vrouw. Ik heb twee prachtige zoons. Ik heb een eigenwijze hond. Ik heb een vaste baan waar binnen ik telkens andere rollen zoek, vind en neem. Ik heb een eigen bedrijf waar in ik coach, train en acteer. Ik heb de wil om me te blijven ontwikkelen op mijn pad van het Licht. Ik heb de behoefte om mensen te helpen op hun pad. Ik heb zelf mijn keuzes gemaakt, voor mezelf, voor mijn gezin, voor Toch! Ik heb gekozen om te doen waar ik energie van krijg en energie kan geven. Ik heb verantwoordelijkheid genomen voor wat ik doe en wil doen in dit leven.

Wat heb jij? Wat heb jij nodig? Waar heb jij behoefte aan? Wie heb jij nodig? Waar heb je genoeg van? Hoe heb jij je ontwikkeld? Welke kansen heb jij? Waar heb jij voor gekozen? Waar heb jij verantwoordelijkheid voor genomen? Waar heb jij van genoten?

Studio Toch legt je elke week een vraag-stelling voor. Elke begint met ik gevolgd door werkwoord. Aan jou om het voor jezelf verder aan te vullen. Schrijf het op of teken het. En kijk naar het beeld wat je van je zelf hebt geschetst. Je hebt je net inzicht in jezelf gegeven.

Wil je er verder over praten, respond, app, mail of bel ons voor een afspraak bij Studio TOCH! Met onze zelf ontwikkelde Be you! Methode kunnen we waar jij voor wil gaan verder uitwerken en in de juiste richting en beweging zetten.

Veel plezier met het invullen van ‘Ik heb…’

Coaching

Ik ben gecertificeerd life-coach voor mensen die iets willen veranderen in hun leven. Maar niet goed weten wat en hoe. Mensen die zich willen ontwikkelen en behoefte hebben aan overzicht in hun leven en inzicht in zichzelf. We gaan vinden wat jouw kracht is. Waar jouw plezier in het leven ligt. Door te weten wat je belemmert om daar te komen en te blijven, gaan we die blokkades aanpakken. Zo kan je groeien. Zo kan je jouw volgende stap(pen) in je leven zetten.

Ik richt me op de hele mens: niet alleen praten en het intellect aanspreken. Het lichaam laten spreken door te doen. Je gevoel te laten spreken door er mee in contact te komen. Interactief en inspirerend. Daar zijn meerdere methodes voor die ik toe pas afhankelijk van de persoon. Met als doel om jou in je kracht zetten en de goede richting in te bewegen vanuit hun je eigen gevoel en kracht en vanuit de beweging die je zelf (wil) maken.

Ik ben er voor mensen die in hun leven te maken hebben (gehad) met het paranormale, het spirituele, maar er in hun eigen omgeving niet over kunnen of over durven praten. Gebeuren er onverklaarbare dingen waar jij mee te maken hebt? Of je merkt dat je zelf paranormale gaven hebt, maar je weet niet goed hoe er mee om te gaan. Niets is mij meer vreemd vanuit eigen directe ervaringen. Bij mij kun en mag je het wel uiten. Ik zal naar je luisteren. Samen zullen we onderzoeken wat de betekenis er van is en welk belang het heeft voor jouw leven.

Intake

Maak meteen een afspraak voor een gratis intake van 30 minuten. Bob zal met je jouw coachvraag bespreken en onderzoeken. Hij kan je dan meteen een behandelplan voorstellen met aantal te verwachten behandelingen en tijd tussen de behandelingen. Elke afspraak daarna word je een uur onder handen genomen. Je zult zelf ervaren wat dit voor jou doet. Het helpt voor iedereen. Deze behandelingen zullen er positief aan bijdragen. Kom langs in onze studio en ervaar hoe het voor jou voelt.

Waarom Bob als jouw life coach:

"Luistert goed naar anderen en laat hen in hun waarde. Geniet ervan om tijd met anderen door te brengen - en om anderen een goed gevoel te geven."

"Interactieve en inspirerende benadering."

"Hij is een optimistisch persoon. Ziet in iedere situatie de positieve kanten. Zoekt naar afwisseling en verscheidenheid"

"Hij is oplossingsgericht. Hij is positief, grondig, helder, optimistisch en welbespraakt."

"Bob leeft en werkt in het hier-en-nu. Hij heeft het vermogen om te zien wat er op dit moment nodig is en ziet in iedere situatie de positieve kanten."

"Hij is warm, open en realistisch. Tegelijk heeft hij het volle besef en veel ervaring met het spirituele, de rol van de mens als levend wezen tussen de hemel en de aarde.

"Bob is verdraagzaam naar andere mensen, stelt zich zelden kritisch op en geeft je vertrouwen dat het goed komt."

"Met Bob heb je geen saaie gesprekken. Je gaat samen actief aan de slag om te voelen en beleven waar je kracht zit en hoe je die kunt gebruiken in het dagelijks leven."

"Creatief, out of the box, open, eerlijk, uitdagend."

"Bob is goed in het "aanvoelen" van mensen en situaties en zal zelden iemands motivatie of intentie verkeerd inschatten."

"Hij is goed in het verlichten van de zorgen van anderen en om je zorgen in een ander licht te zetten."

"Bob weet in elke situatie waarin hij zich bevindt rust,saamhorigheid en goodwill te creëren."

"Hij laat mensen in hun waarde en zal vol enthousiasme mensen helpen het beste uit zichzelf te halen."